Copyright © 2014 by "A.A. Westland"
All Rights reserved
info@bonito-vista.nl
Golf op Hacienda Riquelme en andere Resorts in de nabije omgeving

Omschrijving golfbaan
Het Hacienda Riquelme Golf Resort is gelegen in Sucina, nauwelijks 15 minuten van Murcia. Het resort beschikt over een prachtige 18 holes, par 72 golfbaan. De baan is ontworpen door Nicklaus Design, een team van de beste ontwerpers en bouwdeskundigen, begeleid door golf legende Jack Nicklaus. De Hacienda Riquelme Best Golf golfbaan beweegt zich door en rond olijfboomgaarden, velden met wilde bloemen en grote meren.

Deze baan is totaal anders dan de andere banen behorend tot de Nicklaus Golf Trail, 9 banen die samen de mooiste golf uitdagingen van Europa bieden. De baan heeft brede fairways en greens die vragen om een strategische approach en niet te vergeten uitdagende bunkers. De gedurfd gevormde greens zijn het meest besproken kenmerk van Hacienda Riquelme. Veel van de greens hebben meerdere verhogingen, voor de speler is het daarom van cruciaal belang de greens via de juiste verhoging te benaderen om een goede put mogelijk te maken. Daarnaast hebben de greens ook tal van subtiele golvingen die het putten heel lastig maken. De unieke bunkers creëren een ŽdramatischeŽ look en zorgen ervoor dat Riquelme zich onderscheidt van andere banen. Veel van de grote ruige bunkers zijn heel diep. De randen van de bunkers zijn grillig uitgesneden en accentueren de ruige natuur waarin de baan gelegen is. Het is een zeer vermakelijke championship course, met spannende tee shots, die de beste strokes in alle spelers naar boven haalt.

Hacienda Riquelme Golf Resort is centraal gelegen in Sucina, de afstand naar het centrum van de mooie, historische stad Murcia en San Javier vliegveld is 15 minuten. De afstand naar Alicante's International Airport is 40 minuten.

IRM Nike Golf zorgt ervoor dat de kwaliteit van de golfbanen maximaal wordt gegarandeerd, golf wordt hier opgevat als een complete ervaring. Afgezien van het maken van banen in perfecte omstandigheden, is ook veel aandacht besteed aan het landschap. De baan maakt het mogelijk dat alle type spelers een goede score halen en optimaal plezier beleven van hun rondje golf.

Dankzij de ervaring en kennis van Jack Nicklaus in het ontwerpen en onderhouden van golfbanen en de bijzondere aandacht aan het natuurlijke landschap van dit gebied is de baan een echte uitdaging voor alle golfers. Vandaag de dag staat Nicklaus voor superieur golfbaan design met een team van 's werelds meest gewaardeerde ontwerpers, adviseurs en deskundigen op het gebied van bouw, onderhoud en marketing van golfbanen. Het resultaat van die inzet en vindingrijkheid is honderden spectaculaire golfbanen, meer dan 270 wereldwijd. Ieder van deze banen is uniek maar ze werken allemaal volgens de Nicklaus filosofie. Deze filosofie wordt gekenmerkt door nauwe samenwerking met klanten, het waarborgen van de natuurlijke omgeving en het creëren van banen die zowel uitdagend en leuk zijn voor spelers van alle niveaus.
01hacienda1 01HR_Introduccion_21_Popup
01HR_Introduccion_26_Popup 01HR_Introduccion_051_Popup
Bonito Vista (26) hacienda-riquelme2

Kenmerken

Holes: 18
Par: 72
Geschikt voor GVB'ers: ja
Lengte: 6416 meter
Ontwerp: Jack Nicklaus

Karakteristieken
Glooiing:                       ***
Onderhoud:                   ****
Moeilijkheidsgraad:        ***
Ligging:                         ****

Faciliteiten

Bar
Bar en snacks
Buggyverhuur
Cafetaria
Kleedruimtes
Clubsverhuur
Club reparatieservice
Clubhuis
Driving range
Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)
Kluisjes
Pitching en putting greens
Oefenbunker
Pro-shop
Putting green
Restaurant
Douches
Bonito Vista
Appartement in Sucina
Costa Calida Spanje!    
5 Sterren appartement
5 Sterren luxe resort
[Home][Appartement][Het resort][Costa Calida][Golf][Foto's, Webcam en Weer][Contact][Prijzen/beschikbaarheid/boeken][Gastenboek][Links en downloads]